Advertisers: 
Affiliates:

Onze dienstverlening

Salarisdesk Nederland verzorgt de volledige salarisadministratie tot in de puntjes. Ontdek onze voordelen en plan geheel vrijblijvend een online demo.

Waarom uitbesteden?

Een goede salarisadministratie valt of staat met continuïteit, kennis en ervaring. Veel salarisadministraties zijn te klein om er meerdere fulltime salarisverwerkers voor in dienst te nemen. Op dat moment ontstaat het probleem met continuïteit, kennis en ervaring. Daarnaast is bewezen dat dergelijke salarisadministraties beduidend minder efficiënt gevoerd worden.
Uitbesteden omdat het efficiënter én goedkoper kan loont!

All-in tarief
géén opstartkosten

v.a.

€ 5,50

Per loonstrook
Neem contact met ons op

Onze diensten

Om te voorzien in een complete salarisadministratie leveren wij een pakket van verschillende werkzaamheden. Deze diensten bestaan o.a. uit het verwerken, samenstellen, verzorgen van aangiften en digitaal ter beschikking stellen van:
De loonstroken
Het loonuitbetalingsoverzicht
De loonjournaalposten, ter verwerking in de boekhouding
De pensioenaangifte
De aangifte loonheffingen
De jaaroverzichten

Geheel ontzorgen

Naast het verzorgen van de salarisadministratie ondersteunen wij de werkgever tevens met specifieke vraagstukken m.b.t. de salaris- en personeelsadministratie.
Neem contact met ons op

LoonDossier App

Ter ondersteuning van de salarisdienstverlening krijgen zowel de werkgever als de werknemers toegang tot hun persoonlijk digitaal loondossier, waarin alle documenten ter beschikking staan. Dit loondossier is tevens te bereiken via speciaal ontwikkelde Apps voor iOS (iPhone, iPad) en Android, te downloaden via de App Store of Google Play.
Hierdoor hoeven er geen overzichten meer verstuurd te worden en heeft zowel de accountant, de werkgever en de werknemer alle informatie op ieder moment per direct ter beschikking.
Plan online demo
checkmark-circle